Από την άγρια κάπαρη που φυτρώνει ανάμεσα στις ηφαιστειακές πέτρες και τις ξερολιθιές της Σαντορίνης, συλλέγουμε ξεχωριστά τα φύλλα που έχουν πιο κομψή και πιο διακριτική γεύση κάπαρης.
Συστατικά: Φύλλα Κάπαρης Σαντορίνης, νερό, αλάτι, ξύδι.
Tip: Η κάπαρη και τα φύλλα της είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και αντιοξειδωτικά.
Χρήση: Ιδανική ως γέμιση σε σάντουιτς, σε σαλάτες, σε ορεκτικά με βάση τον Σολωμό.
Συσκευασία: Βάζο 150 gr. Στραγγιστό βάρος: 60 gr.
Ημερομηνία λήξης: 2 χρόνια από την παραγωγή.